Les op locatie


Locatie en lestijd

[WIJZIGING: op het moment is het even niet mogelijk om les bij mij thuis te krijgen]

 

Sinds mei 2020 is het ook mogelijk om van mij les te krijgen bij mij thuis. Dit is in Charlois, net voorbij de Maastunnel. Goed te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Les bij mij thuis is goedkoper dan les op locatie.

 

De lessen worden gegeven op maandag en woensdag en alleen overdag.

Prijzen

Hieronder zie je een overzicht van de prijzen van mijn lessen (alles inbegrepen). Je kunt er zelf voor kiezen of je elke week of eens in de twee weken les wil. Wanneer je eens in de twee weken les wil, raad ik aan om minimaal 45 minuten les te nemen, om toch echt vorderingen te kunnen maken.

Proefmaand

Tijdens de proeftermijn van vier lessen kun je in alle rust kijken of de lessen je bevallen. Zo niet, dan zit je na deze vier lessen nergens aan vast en kun je per direct stoppen.

Gitaar huren

Het is mogelijk om via Martha's Music een beginnersgitaar te huren. Dit is een ideale optie voor als je nog niet helemaal zeker bent of je het gitaarspelen leuk blijft vinden. Vraag naar de mogelijkheden.

Gratis les bij aandragen van nieuwe leerling

Wanneer je mij helpt door iemand enthousiast over mijn lessen te maken, moet daar iets tegenover staan. Wanneer diegene daadwerkelijk bij mij op les komt, ontvang jij een gratis les! Hoe meer leerlingen jij aandraagt, hoe meer gratis lessen jij krijgt.

 

Voor de voorwaarden die bij de actie horen, lees je de algemene woorwaarden.

Andere wensen?

Wil je langer les dan 45 minuten? Wil je samen les met iemand? Wil je een combinatie van zang- en gitaarles? Of heb je nog iets anders in gedachte?

Ik bied dit niet standaard aan, maar in overleg is er veel mogelijk! Mail of bel mij met je vraag en ik kijk of ik aan je wens kan voldoen.