Praktische informatie


Locatie en lestijd

Ik geef les bij jou thuis. Dit scheelt jou (reis)tijd en je hebt je eigen spullen in de buurt. Het is persoonlijk en bovendien ben je dankzij de lessen al gewend om thuis te spelen en zingen en zal je dit wellicht ook sneller doen wanneer ik weer weg ben. De lessen worden gegeven in Rotterdam. We zullen in overleg een vast moment in de week (of per twee weken) afspreken.

Prijzen

De prijzen die hieronder staan zijn inclusief een bijdrage voor de les-aan-huis service. Het kost mij namelijk tijd en geld om bij jou te komen. Wanneer andere gezinsleden/huisgenoten ook les nemen, reken ik deze bijdrage maar één keer per adres, vandaar dat de 2e en 3e (etc.) leerling minder betaalt. 

 

Hieronder zie je een overzicht van de prijzen van mijn lessen (alles inbegrepen). Je kunt er zelf voor kiezen of je elke week of eens in de twee weken les wil. Wanneer je eens in de twee weken les wil, raad ik aan om minimaal 45 minuten les te nemen, om toch echt vorderingen te kunnen maken.

Proefmaand

Tijdens de proeftermijn van vier lessen kun je in alle rust kijken of de lessen je bevallen. Zo niet, dan zit je na deze vier lessen nergens aan vast en kun je per direct stoppen.

Gitaar huren

Het is mogelijk om via Martha's Music een beginnersgitaar te huren. Dit is een ideale optie voor als je nog niet helemaal zeker bent of je het gitaarspelen leuk blijft vinden. Vraag naar de mogelijkheden.

Gratis les bij aandragen van nieuwe leerling

Wanneer je mij helpt door iemand enthousiast over mijn lessen te maken, moet daar iets tegenover staan. Wanneer diegene daadwerkelijk bij mij op les komt, ontvang jij een gratis les! Hoe meer leerlingen jij aandraagt, hoe meer gratis lessen jij krijgt.

 

Voor de voorwaarden die bij de acties horen, lees je de algemene woorwaarden.

Andere wensen?

Wil je langer les dan 45 minuten? Wil je samen les met iemand? Wil je een combinatie van zang- en gitaarles? Of heb je nog iets anders in gedachte?

Ik bied dit niet standaard aan, maar in overleg is er veel mogelijk! Mail of bel mij met je vraag en ik kijk of ik aan je wens kan voldoen.