Where's Mary - Country trio


Country in deze tijd, leeft dat nog? Zeker weten. Met Where’s Mary haal je authentieke country-liedjes en country covers van pophits in huis! 

 

De kracht van het trio ligt in de loepzuivere meerstemmige zang. Door de afwisseling van instrumenten creëren ze steeds weer een nieuw geluid en raak je als luisteraar nooit verveeld! Where’s Mary laat zich onder andere inspireren door de Dixie Chicks en het Trio van Dolly Parton, Emmylou Harris en Linda Ronstadt. 

 

Het trio bestaat uit Stefanie Meijer (gitaar, basukelele, zang, percussie), Julië van Burken (viool, zang, percussie) en natuurlijk Martha Overduin (gitaar, zang, banjo). In 2015 kwamen ze voor het eerst samen om een nummer te spelen op de bruiloft van Marije (Mary), een goede vriendin van de drie meiden. Er was duidelijk een muzikale chemie dus besloten ze hiermee door te gaan en zo is een tijdje later Where’s Mary opgericht. 

 

Tegenwoordig treden ze bij allerlei gelegenheden op: in café’s, op bruiloften en feestjes, tijdens open dagen, als muzikale invulling bij een popquiz, dit trio is overal voor in! Check onze Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en video’s van optredens.

 

Wil je meer informatie over ons of wil je ons boeken? Klik dan op een van de onderstaande knoppen!