Privéles


Persoonlijk, aandacht, modern en eigentijds zijn woorden die goed omschrijven hoe mijn gitaarlessen en zanglessen eruit zien. Mijn motto is "Als je het doet, moet je het goed doen", in het Engels mooi verwoord als "Go big or go home". Dat merk je ook in de lessen die ik geef. De tijd en aandacht die ik besteed aan mijn werk, beperken zich niet tot de 30 minuten waar jij voor betaalt; ik probeer ervoor te zorgen dat jij thuis zo optimaal mogelijk kunt oefenen en ik kom altijd voorbereid naar de les.

Persoonlijke aandacht

Aandacht voor jou: Jij leert op je eigen manier en hebt andere wensen en doelen dan een andere leerling. Jouw leerstijl, wensen en doelen zullen dan ook centraal staan tijdens de gitaarlessen of zanglessen. Samen gaan we op zoek naar wat jouw doelen zijn (tenzij je dit al weet natuurlijk) en wat voor jou de beste manier is om die te bereiken. En tussendoor evalueren we of we de goede weg zijn ingeslagen. 

 

Aandacht voor mijn werk: Ik ben altijd bezig om mijn lessen en lesstijl te verbeteren. Dat ik afgestudeerd ben als Docent Muziek aan het conservatorium, wil niet zeggen dat ik uitgeleerd ben. We zullen dan ook regelmatig nieuwe dingen proberen in de les. Ook blijf ik altijd bezig om mijn repertoire van songs, lessen en oefeningen uit te breiden.

Modern & eigentijds

We leven in een totaal andere wereld dan een paar jaar geleden. Alles gaat tegenwoordig digitaal. Ik maak in mijn lessen graag gebruik van ICT en de nieuwste snufjes en apps, met name om het oefenen thuis leuker en makkelijker te maken.

Zo krijgen al mijn leerlingen toegang tot een online map die vol staat met speelstukken, oefeningen, (vertraagde) meespeeltracks, handig materiaal en informatie. Deze map wordt continu aangevuld met nieuw materiaal. Zie deze pagina voor een voorbeeld uit de map.

Ook hebben we de mogelijkheid om geluidsopnames en filmpjes maken, zodat jij thuis precies weet hoe het ook al weer moet!

 

Ben jij liever lekker ouderwets met een schriftje en een pen of stop jij liever een cd in een speler dan dat je online een nummer opzoekt? Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden!Ben je enthousiast geworden? Vraag dan een gratis, vrijblijvende proefles aan!

Wil je nog wat meer specifieke informatie lezen over gitaarlessen of zanglessen? Klik dan op de onderstaande knoppen.